DroidNotesz

DroidNotesz

Xiaomi MIJIA Night Light: Fény az éjszaka sötétjében

2018. november 17. - DroidNotesz

xiaomi-mi-motion-activated-night-light.jpg

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy sötétben próbált a lakásban közlekedni, vagy azért mert messze volt - vagy pont a sötét miatt nem találta a villanykapcsolót. Erre a problémára nyújt megoldást ez a Xiaomi termék.

Bár nem egy IoT eszközről van szó, mégis elég okos. Érzékeli a sötétet és a mozgást 120 fokban, akár 7 méter távolságban is. Állítható fényerővel rendelkezik, könnyedén felhelyezhető szinte akárhova és nem drága ahhoz képest amit tud. Röviden összefoglalva ez a Xiaomi MIJIA Night Light. Nézzük kicsit bővebben.

night_light.jpg

night_light_2_1.jpg

Csomagolás
A Xiaomi egyéb termékeivel egyetemben ez is egy szép, letisztult dobozban érkezett. A dobozban magán az eszközön kívül egy leírást, ami kínai nyelvű és egy akasztót találunk.

night_light_3.jpg

Üzembe helyezés

A működtetéshez 3 ceruzaelemre van szükség (AA típusú), ezekkel viszonylag sokáig képes üzemelni. Az elemeket a fordítással levehető hátlap alatt található elemtartóba kell behelyezni.

A hátlap alatt található az a kapcsoló, aminek a segítségével a fényerőt tudjuk állítani - 2 fokozatban

ne_vtelen-2.jpg

Konklúzió

Egy jól kinéző és hasznos termékről van szó, ami Xiaomi minőségű. Nem fogyaszt sokat és mindenképp megéri beszerezni, nem csak éjszakai fénynek, de akár szekrénybe világításnak is hasznos lehet. Nem túl drága, szerintem ennyiért megéri rá beruházni.

A bejegyzés trackback címe:

https://droidnotesz.blog.hu/api/trackback/id/tr9114378229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása