DroidNotesz

DroidNotesz

Megérkezett az HBO GO Android TV-re

2018. december 10. - DroidNotesz

Az Android TV fő hiányosságaként talán azt lehetne felhozni, hogy kevés az elérhető tartalom rá. Ugyan a Google a Cast funkció integrálásával ezt szinte megoldotta, hiszen jóval több szolgáltatást lehetett használni úgy, mint azelőtt, viszont ahhoz mégis csak egy külön eszközre volt szükség. A magyar tartalmak annyira nem álltak rosszul, hiszen a Telenor MyTV, a MédiaKlikk és a Filmbox Live is elérhető a platformon, viszont a népszerű HBO GO eddig csak külföldön volt használható. Ez most megváltozott.

Pár napja megjelent a Play Áruházban az HBO GO Android TV-re, akkor még nem lehetett letölteni. Az elmúlt napokban azonban elérhetővé vált, mostantól az Android TV-s eszközökön is lehet akár az HBO saját gyártású magyar sorozatát, az Aranyéletet nézni. 

ke_pernyo_foto_2018-12-10_21_51_26.png

A felület jól használható, az HBO GO weboldal kinézetéhez hasonlít. A tartalmak eredeti nyelven és felirattal is megtekinthetőek. A filmekhez vagy sorozatokhoz ismertetőt illetve egyéb információkat (pl. IMDB értékelés) is megtaláljuk. Keresni is lehet, akár kategóriák alapján is.

ke_pernyo_foto_2018-12-10_21_54_23.png

Az Android TV Oreo úgynevezett csatornák újdonságát is használja az alkalmazás, számunkra releváns tartalmakat ajánl a főképernyőn (természetesen ezt ki lehet kapcsolni).

Remélhetőleg a jövőben még több tartalom válik elérhetővé a platformra.

A bejegyzés trackback címe:

https://droidnotesz.blog.hu/api/trackback/id/tr9114469980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása